.
Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných.
Očekáváme
Kuchařský nůž Santoku 215 mm Dellinger & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & copper damascus steel & kombinovaná rukojeť z nádorového dřeva a barevné pryskyřice & délka ostří 215 mm
Skladem
Skladem
KC-813 Kanetsune "Namishibuki" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 180 mm
Očekáváme
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
Skladem
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
Skladem
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
Očekáváme
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
Skladem
KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 180 mm
Očekáváme
Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť & délka čepele 180 mm & DLC Coating
Skladem
Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 180 mm
Skladem
Skladem
KC-462 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 165 mm