Kategorie

.

Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

899,00 Kč

Skladem

1 049,25 Kč 1 399,00 Kč -25%

Skladem

1 429,00 Kč

Skladem

1 869,00 Kč

Očekáváme

2 399,43 Kč

Skladem

2 399,43 Kč

Skladem

2 723,71 Kč

Skladem

3 166,57 Kč

Skladem

3 225,86 Kč

Skladem

3 225,86 Kč

Skladem

3 816,34 Kč

Skladem

4 235,00 Kč

Skladem

Skladem

nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

1 049,25 Kč 1 399,00 Kč -25%

Skladem

Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm

Skladem

nůž na chléb a pečivo Bread 233 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & molybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 233 mm

Poslední kus skladem

Očekáváme

nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & molybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 210 mm

Není skladem
2 399,43 Kč

Skladem

2 399,43 Kč

Skladem

Skladem

3 166,57 Kč

Skladem

Skladem

Poslední kus skladem

Skladem

Skladem

4 235,00 Kč

Skladem

KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž

Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr  & délka čepele 270 mm

Poslední kus skladem