Kategorie

.

.

nůž Usubagata / Nakiri 165mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series

KC-149 Usubagata/NAKIRI 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm

2 499,00 Kč
S DPH
Počet
Není skladem


japonský nůž šéfkuchaře Usubagata 165 mm

Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series

.

Velice ostrý nůž Usubagata/NAKIRI 165 mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series. Jádro tohoto nože je vyrobeno z uhlíkové oceli Takefu Shiro 2, které je vložené mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS410. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Vysoká čepel a oválná rukojeť s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z oceli Takefu Shiro 2 jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití !

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        290 mm
Hmotnost:               175 g


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Usubagata 165 mm  Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series z oceliTakefu Shiro-2 High carbon steel core / SUS410 Stainless steell. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Takefu Shiro-2 High carbon steel core doporučujeme použití

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.









KNTN-KC-149

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Usubagata / Nakiri 165mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series

nůž Usubagata / Nakiri 165mm Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series

KC-149 Usubagata/NAKIRI 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm

Související produkty

Mohlo by vás také zajímat

678,00 Kč

Skladem