Kategorie

.

.

nůž Santoku / Chef 165 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series

KC-123 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm

3 999,00 Kč
S DPH
Počet
Poslední kus skladem

japonský nůž šéfkuchaře SANTOKU 165 mm

Kanetsune KC-120 Aogami series

.

Velmi ostrý nůž Santoku 165 mm Kanetsune KC-120 Aogami series. Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel u nožů Santoku je širší než u ostatních kuchařských nožů a vyznačuje se odlišnou geometrií a kulatější špičkou.

.

Série nožů Kanetsune KC-120 kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 61-62 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli Blue steel a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi komerčně vyráběnými noži. Velmi tvrdé jádro z oceli Blue Steel je kryto z každé strany nerezovou ocelí SUS410. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        120 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        293 mm
Hmotnost:               180 g


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Santoku 165 mm Kanetsune KC-120 Aogami series z oceli Blue Steel a SUS410. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Blue Steel doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

KNTN-KC-123

Momentálně nejsou žádné recenze zákazníků.

Napište recenzi

nůž Santoku / Chef 165 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series

nůž Santoku / Chef 165 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series

KC-123 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm

Související produkty

Mohlo by vás také zajímat

699,00 Kč

Skladem