.
List of products by brand Sakai Aoki Hamono Co.,Ltd. (JAPAN)
Očekáváme
16612 Chef / Gyuto 210 mm, kuchařský nůž
japonský kuchařský nůž & nerezová ocel TUS Hi-Carbon & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
Skladem
12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž
japonský kuchařský nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Skladem
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře
Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM, tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Skladem
Chef 180 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 180 mm
Skladem
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 110 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť ze stabilizovaného nádoru dřeva topolu & délka čepele 210 mm
Očekáváme
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 210 mm
Skladem
Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm
Skladem
Kengata, Bunka Chef 190 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 190 mm
Skladem
Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 160 mm
Skladem
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
Očekáváme
Kengata Yanagiba Hienn 270 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
Očekáváme
Kengata Yanagiba 300 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & oboustranně broušený japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 300 mm