.
Kanetsune Seki - Kitasho Co., Ltd.
.
Společnost Kitasho Co., Ltd. byla založena v roce 1964 v městě Seki, Japonsko. Její historie však započala již v roce 1930. Město Seki se nachází ve středu Japonska. Tomuto městu se po celém světě říká „Město nožů“. Název „Kanetsune“ byl převzat po slavném kováři (mečíři), který žil v období Muromachi kolem 14. – 15. Století. Za svůj život vyrobil mnoho vynikajícícg katan, které sloužily samurajům nejen v Japonsku. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu Katana ve městě Seki. Odkaz mistra KANETSUNE neseme dál a vyrábíme nože, které jsou oblíbené po celém světě. Historie výtoby katana ve městě Seki je starší více jak 800 let.
Očekáváme
Yanagiba/Sashimi 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
Očekáváme
Takobiki 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 210 mm
Skladem
Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Unagi-Saki 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 360 mm
Skladem
Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 210 mm
Skladem
Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Skladem
KC-102 Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
Skladem
KC-148 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm
Skladem
KC-150 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře
Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 & limitovaná edice & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 a SUS410 & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť , mahagonovový PLYWOOD & délka čepele 165 mm