.
Očekáváme
Kuchařský nůž Santoku 215 mm Dellinger & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & copper damascus steel & kombinovaná rukojeť z nádorového dřeva a barevné pryskyřice & délka ostří 215 mm
Skladem
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 110 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť ze stabilizovaného nádoru dřeva topolu & délka čepele 210 mm
Skladem
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
Skladem
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Skladem
WA-Gyuto/Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm
Skladem
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm
Skladem
Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm
Skladem
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Skladem
WA-Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 210 mm
Očekáváme
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 215 mm
Očekáváme
Nůž Slicer/Sujihiki & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský plátkovací kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro precizní řezy & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Skladem
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře
Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 190 mm