.
Japonský nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1
Skladem
nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Očekáváme
Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Nakiri 165 mm
Očekáváme
Nakiri (nůž na zeleninu) 170mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Skladem
Nakiri-Mini 100mm-Suncraft Senzo Classic-Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Očekáváme
nůž NAKIRI 165 mm - Hokiyama - Sakon Ginga
Skladem
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Skladem
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
Skladem
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
Skladem
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
Skladem
BD-08 nůž Bunka 165 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 160 mm
Očekáváme
Dellinger Octagonal Ebony Wood NAKIRI 180 mm & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli VG-10 & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva ebenu + bůvolí roh
Skladem
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů