Kategorie

.

nůž s dlouhou úzkou a tenkou čepelí tvaru vrbového listu, která lehce proniká krájeným materiálem. Díky své délce a možnosti oddělení materiálu jedním řezem, který je velmi hladký, zachovává integritu a čerstvost krájených potravin. Sujihiki lze doporučit především na sushi, sashimi, velké pečeně, a jiné druhy masa a ryb, ale může být také použito pro krájení tenkých plátků zeleniny. Kratší modely se často používají jako pomocné a loupací nože. Sujihiki je oboustranně broušený nůž západním stylu, ekvivalent tradičního jednostranně broušeného nože Yanagiba.

14 399,00 Kč

Očekáváme

2 299,00 Kč

Skladem

5 259,00 Kč

Skladem

6 299,00 Kč

Skladem

4 599,00 Kč

Skladem

4 699,00 Kč

Očekáváme

3 999,00 Kč

Skladem

9 499,00 Kč

Očekáváme

2 699,00 Kč

Očekáváme

4 499,00 Kč

Očekáváme

4 299,00 Kč

Očekáváme

4 899,00 Kč

Očekáváme

14 399,00 Kč

Očekáváme

ULTIMATE ARANAMI nůž Sujihiki 240 mm MCUSTA ZANMAI

k dodání do týdne

Skladem

12323 Slice / Sujihiki 240 mm, kuchařský plátkovací nůž

japonský plátkovací nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm

Poslední kus skladem

Skladem

WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm



Skladem

WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm

4 599,00 Kč

Skladem

Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm

Očekáváme

nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Není skladem
3 999,00 Kč

Skladem

Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře

Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm

9 499,00 Kč

Očekáváme

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť  & délka čepele 240 mm & DLC Coating

Není skladem

Očekáváme

nůž Sujihiki (plátkovací) 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Není skladem

Očekáváme

Nůž Slicer/Sujihiki & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský plátkovací kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro precizní řezy & ostří z japonské damaškové Aogami Super (Blue Super Steel) & oktagonová rukojeť z magnoliového dřeva & délka ostří 270 mm

Není skladem

Očekáváme

Nůž Slicer/Sujihiki & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský plátkovací kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro precizní řezy & ostří z japonské damaškové Aogami Super (Blue Super Steel) & oktagonová rukojeť z magnoliového dřeva & délka ostří 240 mm

Není skladem

Očekáváme

Není skladem