Kategorie

.

nůž s dlouhou úzkou a tenkou čepelí tvaru vrbového listu, která lehce proniká krájeným materiálem. Díky své délce a možnosti oddělení materiálu jedním řezem, který je velmi hladký, zachovává integritu a čerstvost krájených potravin. Sujihiki lze doporučit především na sushi, sashimi, velké pečeně, a jiné druhy masa a ryb, ale může být také použito pro krájení tenkých plátků zeleniny. Kratší modely se často používají jako pomocné a loupací nože. Sujihiki je oboustranně broušený nůž západním stylu, ekvivalent tradičního jednostranně broušeného nože Yanagiba.

14 399,00 Kč

Očekáváme

9 499,00 Kč

Očekáváme

8 899,00 Kč

Skladem

7 949,00 Kč

Očekáváme

7 499,00 Kč

Očekáváme

6 949,00 Kč

Skladem

6 299,00 Kč

Skladem

5 699,00 Kč

Očekáváme

5 399,00 Kč

Očekáváme

5 299,00 Kč

Skladem

5 259,00 Kč

Skladem

4 999,00 Kč

Očekáváme

14 399,00 Kč

Očekáváme

ULTIMATE ARANAMI nůž Sujihiki 240 mm MCUSTA ZANMAI

k dodání do týdne
9 499,00 Kč

Očekáváme

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť  & délka čepele 240 mm & DLC Coating

Není skladem

Skladem

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 240 mm

7 949,00 Kč

Očekáváme

Nůž je bez originální krabičky !!
Nůž Sujihiki je nejlepším pomocníkem pro plátkování a filírování ryb a masa, uplatní se všude tam, kde je třeba jednoho čistého řezu. Nůž pojatý v tradičním praktickém designu je ideální pro každodenní použití ve vaší kuchyni. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť skvěle padne do ruky.

Není skladem

Očekáváme

TZ2-4010DH SUPREME HAMMERED Nůž plátkovací Sujihiki 24cm MCUSTA ZANMAI

k dodání do týdne

Skladem

Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm

Skladem

WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 240 mm

Očekáváme

Nůž Slicer/Sujihiki & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský plátkovací kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro precizní řezy & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm

Není skladem

Očekáváme

KIRITSUKE / Slicer 250mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský plátkovací nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 250 mm

Není skladem

Skladem

nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3

Poslední kus skladem

Skladem

WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm



Očekáváme

Sujihiki (Slice) 240 mm - Hokiyama Tsuchime Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 240 mm

Není skladem